Regnet det bara öser ner …. nja så farligt var det inte men, det regnade vilket gjorde att det blev en promenad genom staden. En rätt märklig liten stad eller by eller vad man kan kalla det. Här stänger allt klockan 12, för lunch typ. Öppnar en kort stund fram till 14, sen är det omöjligt att få tag på en bit mat, men dricka, ja det funkar alltid, av någon anledning.

Det går bra att dricka, men mat vid alla tidpunkter, det är det värre med.

Tidig match på schemat gjorde att vi drog oss mot arenan/hallen redan klockan 15 för match mot Zvolen.

Har tänkt på en sak. Alla är så sjukt trevliga och hövliga här.  Dessutom, o m du närmar dig ett övergångsställe så kan du ge dig den på att bilarna stannar, direkt! Respekt att det finns folk som faktiskt följer trafikreglerna.

Väl inne i baren så kommer det en snubbe och överlämnar typ 5 kilo Raclette till Lotta. Så jag tar för givet att det blir en AIK-raclettekväll, eller?

Lotta lite nöjd med typ 5 kilo Raclette

Dags för match! AIK spelar riktigt bra men det små misstagen ger Zvolen både 0-1, 0-2 och då kändes det lite snöpligt eftersom AIK ägde matchen. Anton Holm kunde ändå spräcka målnollan när Zvolen ledde med 0-4. Så resultatet detsamma som mot Lausanne.

Vi var oavsett resultatet glada, för vi fick ju se AIK – förutom vissa då som enbart var där för att skicka glåpord mot spelare och oss som sjöng på läktaren! Men oavsett, så blev det en gruppbild efter matchen. Några helt nytillkomna, men okej, de fick vara med på bild ändå.

Vi gillar laget och är där för att stötta, i med- och motgång

Vi som har varit nere hela veckan fick även en tid med spelarna efter matchen. Kanske inte det gladaste minerna på spelarna från början – med tanke på resultatet –  men när Dozzie drog igång sitt trolleri, kunde laget släppa den något bistra minen och dra på sig det ena leendet efter det andra.

Dozzie ställer frågan: ”Hur många kommer ihåg Kenneth Anderssons målsgest under VM 1994, och tittar på Höglander

Flera av spelarna fick vara med när Dozzie trollade bort dem.

En riktigt lyckad kväll för oss alla som varit här nere. Tack AIK Hockey för en kanonkväll!

Där går ett gäng till tågstationen för att ta flyget hem till Stockholm

Idag var det dags att säga, hej då till några, men vi lovar att hålla ställningar även nästa match.

Smokinglirarna & Black Army