Onsdagen blev en vad man kan säga, splittrad dag. En stannade i sängen mest hela dagen för att kurera förkylning, En gick och la sig och sola på stranden vid sjön, några åkte på självmordsuppdrag för att gå över en ruggigt hög hängbro medan några tog en tågresa till Montreux.

När det inte är någon hockey så får man hitta på något annat. Hängbron slår det mesta. Fyra pers betalde svindyra tågbiljetter för att leva sin dröm, eller nåt. Samling innan bergsklättringen i Randa

Dozzie, Viktor och Rikard vid tågstationen i Randa

 

 

Väl framme så var det lite för jobbigt för en av killarna då det var en bra bit att gå i berget med feber och förkylning. Men två – Viktor och Rikard – gav sig den på att de skulle upp på hängbron.

Vi är överallt!
Den här skulle besegras

 

 

 

 

 

 

 

Även om det inte ser speciellt högt ut, så var det så

 

 

 

 

 

 

 

 

Medan Viktor och Rikard utsatte sig för livsfara åkte Dozzie och Prosen till Zermatt och åt en av det dyraste pizzorna som inmundigats. 24 CHF för denna?

Var ju snällt att de la dit ett blad med basilika i alla fall

Medan killarna åt sin dyra pizza i Zermatt så åkte resten av gänget till Montreux och njöt av denna pizza. Samma svindyra pris, men klasser bättre får man ändå påstå

En av det bästa pizzorna jag även ätit så priset var överkomligt ändå

 

Montreux var helt magiskt vackert ska även tilläggas. Absolut värt ett besök här. Förresten är det galet vackert vart man än tar vägen.

Efter all splittring bestämdes det att det skulle bli en fonduekväll. Som vi åt. Det är ingen hälsoresa direkt, men vad gör det när man trivs tillsammans, hockey, vackert land och man bara mår bra.

Ostfondue när den är som bäst
Även dag 3 blev en fullträff.

Ikväll väntar hockey. Det kommer även att bli en träff med laget för oss nedresta supportrar.  Något vi ser fram emot riktigt mycket.

Smokinglirarna & Black Army