Nu är vi hemma igen från Schweiz. En vecka går fort när man har kul, och det hade vi. Många minnen har vi fått med oss från Yverdon-les-Bains och det är minnen som vi gärna delar med oss utav.

Från Stockholm till Yverdon-les-Bains.

[Best_Wordpress_Gallery id=”4″ gal_title=”Schweiz del 1″]

 

Matchdags med allt vad det innebar. Samling i tältet, träffa massor av härliga människor. Kul också att möta Lausanne då Frazze är kvar där nere som assisterande coach.

[Best_Wordpress_Gallery id=”6″ gal_title=”Schweiz del 2″]

Mellandagar finns det ju också, vilket gjorde att en del hängde på hängbroar och en del åkte till Montreux. Helt enkelt en salig blandning av det mesta. Att äta ostfondue var ju nästan ett måste. Inte alls så dyrt som exempelvis en pizza á 200 kronor.

[Best_Wordpress_Gallery id=”7″ gal_title=”Schweiz del 3″]

Det bästa var ändå när vi träffade laget och Dozzie ”The magic man” höll show för laget. När Dozzie ställer frågan om någon känner till Kenneth Anderssons målgest under VM 1994 och tittar på Höglander, och sen låter honom vara med på ett trick.
En kväll som var värd varenda slant på denna resa.

[Best_Wordpress_Gallery id=”8″ gal_title=”Schweiz del 4″]

Som pricken över i:et så flög vi hem tillsammans med laget. Vi flög från Genève till Zürich där vi mellanlandade och ingen har nog varit med om att landa vid en gate och kliva på samma gate igen när vi skulle till Stockholm, men det gjorde vi. Bra jobbat där Swiss.

Alla som var med och gjorde denna resa till vad den blev, ett stort tack till er alla. Ett stort tack till AIK Hockey för en supertrevlig kväll tillsammans med oss supportrar.

 

Kom ihåg hockeypremiären den 19 september klockan 19:00 på Hovet mot Pantern. Du har väl köpt säsongskort, om inte, klicka här