[Best_Wordpress_Gallery id=”9″ gal_title=”Smoking Orkidé”]

Äntligen är hockeyn igång! Igår var vi 4 300 på plats men vi hoppas naturligtvis att vi ska bli fler. Läs lite om AIK Hockeys satsningar på klacken nedan.

AIK vann premiärmatchen mot Pantern igår kväll. En svår match och premiärnerver som kunde ställt till det men AIK gjorde det vi alla hoppades på, tog tre härliga poäng.

Innan matchen träffades många av Smokinglirarnas medlemmar på Thairestaurangen Orkidé.  Där har alla medlemmar – som visar upp sitt medlemskort för 2017 – rabatt på buffé och öl. Pris för medlemmar 160 kronor.  Du hittar Orkidé här

På fredag drar vi även igång resandet med hockeyn. Inte den längsta resan men nog så viktig för laget att ha vårt stöd i ryggen. Almtuna borta brukar bli jobbiga matcher och det är med all sannolikhet ingen skillnad denna match. På försäsongen förlorade AIK med 2-4, men nu är det på riktigt och en seger skulle sitta rätt fint. Med ditt stöd på läktaren, så grejar vi det.

Bussen avgår från Klarabergsviadukten klockan 17:00 samt från Solna Hof klockan 17:30. Ynka 100 kronor per skalle som medlem, så in och boka.

Vi vill även göra reklam för vår resa till Leksand den 15 oktober. Denna resa blir väldigt speciell då den ska bokas via medlem@smokinglirarna.se samt att bokningen är bindande. 350 kronor för resan och du behöver INTE vara medlem.

Nyheter då gällande klacken på Hovet vid hemmamatcherna.

Tidigare har det enbart varit intervjuer i den så kallade VIP-baren/Säsongskortsbaren. Från och med denna säsong så har även du som står i klacken, oavsett säsongskort eller ej, möjlighet att träffa spelare i baren precis bakom klacken.

Det kommer fler nyheter framöver gällande AIK:s satsning på klacken och t ex köper du en 50/50-lott så får du rabatt på O’Learys på deras aktiviteter. Läs mer på baksidan av lotten. Igår gick en vinnare därifrån med över 8 000 kronor på fickan.

Slutligen:  Hört på Hovet.

”Jag gillar verkligen att gå på fotboll, men jag älskar att gå på hockey på Hovet.  Där är AIK-familjen”