UPPMANING: HANDLA INTE I KIOSKERNA PÅ HOVET

Allmänna Supporterklubben, Black Army, Smokinglirarna, Ultras Nord och Sol Invictus utlyser en bojkott av Hovets kiosker. Vi uppmanar alla AIK:are att INTE köpa något i kioskerna!

Med start redan nu i eftermiddag i matchen mot Modo utlyser vi denna bojkott av kioskerna på Hovet på grund av den ofattbara prisbilden. Stureplansgruppen Arena Catering styr utbudet och priserna i kioskerna, detta utan att AIK har någon som helst möjlighet till påverkan av utbud och pris.

Vi har sett hur priserna som legat på en enormt hög nivå över åren skadat återväxten av AIK:are på plats. Familjer har inte råd att ta med sig barnen till våra hemmamatcher då priserna på dryck, godis och popcorn är för hög! Framtidens AIK:are blir således tv-tittare.

AIK behöver ståplats, sittplats och framförallt familj på Hovet. På matcherna. Vi kan inte längre acceptera detta på vår hemmaarena! Om vi inte sätter ned foten nu är det för sent!

Beslutet att bojkotta kioskerna är det mest kraftfulla sättet att markera mot Stureplansgruppen. Att de börjar gå miste om hundratusentals kronor över en säsong går inte obemärkt förbi. Genom detta hoppas vi på en verklig förändring, både gällande prisbilden men även att AIK får ta en substantiell del av intäkter samt styra utbudet under våra hemmamatcher på Hovet.

Vi anser att detta är för AIK:s bästa, nu och i förlängningen!

Denna bojkott är tillsvidare och vi uppmanar alla AIK:are att följa den för att ge största möjliga effekt!

//ASK, Black Army, Smokinglirarna, Ultras Nord, Sol Invictus