Igår kväll hade vi vår första medlemsträff för säsongen. Vi intog Queens Head på Drottninggatan och det blev en fullträff.

Anders Gozzi och Anton Holm gjorde oss sällskap där Gozzi berättade lite om planerna inför kommande säsong men framför allt gick han igenom laget och tankarna kring varje spelare som dels är nyförvärv och dels dem spelare som är kvar kommande säsong.

Vi fick nöjet att träffa det senaste nyförvärvet Anton Holm. En spelare som ursprungligen kommer från Nacka och som ser fram emot kommande säsong. Som Anton själv sa; – Ska bli kul att spela för en klubb som vill framåt.

Holm kommer att spela i tröja #36. En fråga varför det blev just det, var för att #16 (Altmorp) och #26 (Jakobs) var upptagna. Så var det med den saken. Idag gjorde Holm sin första träning tillsammans med det övriga laget

Efter att Gozzi och Holm lämnat oss så fortsatte kvällen med Quiz, ett Grudd-Quiz och då vet de flesta vilken nivå det är på frågorna, svåra! Men, det är alltid lika kul att få lära sig något nytt om vår klubb eller spelare. Tack för Quiz-hjälpen Grudd!

 

Vi tackar Anders Gozzi, Anton Holm och alla medlemmar som kom på vår medlemsträff. Det kommer fler medlemsträffar framöver så håll utkik i mejlen.

Eftersom vi alla var väldigt nöjda med både mat, öl och service på Queens Head så kommer vi även i fortsättningen vara där. En riktigt bra Pub, som dessutom är Åbro-ägd, så nu vet ni vart ni ska gå hädanefter när ni vill stötta hockeyn lite extra.

Kom ihåg att vi åker till Norrköping (torsdag) och Eskilstuna (söndag) så in på bokningssidan och boka din resa.

// Smokinglirarna