Det har varit lite tyst från Smokinglirarna under sommaren, men nu har vi samlats igen för att ta rejäla tag när det kommer till slutet av fotbollssäsongen men självfallet början av hockeyn, som drar igång den 19 september.

Ikväll hade vi ett styrelsemöte där vi gick igenom resor, ekonomi och Smokinglirarnas resa till Schweiz. Det blev av naturliga skäl rätt mycket fokus på hockeyn ikväll, nu när det drar igång men fotbollen är superviktig den också. Vi hoppas att ni som kan, stöttar fotbollen på plats, både hemma och borta. Som alla vet så är det bara att hålla koll på resesidan. Där uppdaterar vi alla resor som vi åker på.

Derbyt går mot en riktigt fin publiksiffra och matchen är så viktig på många sätt, både vad gäller tabell och bäst i stan.

Ni har väl sett supporterföreningarnas uppmaning gällande derbyt.

Smokinglirarnas ekonomi är fortfarande stabil, vilket känns riktigt bra när vi går in i den sista delen av året. Vi kommer att fortsätta jobba för att ha en ekonomi helt i balans.

Yverdon-les-Bains

Smokinglirarna drar till Schweiz för att se AIK Hockey. På länken nedan ser ni AIK:s och det övriga lagens spelschema. Vi kommer att uppdatera hemsidan med en liten dagbok, så häng med från den 28 augusti till den 3 september.

CUP BAINS – 29 AUGUSTI-2 SEPTEMBER, 2017

 

Närvarande på mötet:
Robban Kenne, Tf ordförande
Johan Malmgren
Lenny Johnsson
Johan Lagerlund
Jan Noreskog
Marie Lichtenstein