Först och främst vill vi tacka alla AIK:are som åkte med oss och Black Army till Västervik och Leksand. Två riktigt bra bortaresor som det kommer att pratas om länge. Vinst dessutom i båda matcherna vilket gör att resorna blev än bättre.

Den 3 februari anordnar vi i Smokinglirarna en medlemsträff. Alla medlemmar i Smokinglirarna är inbjudna, men platserna är begränsade, så först till kvarn. Vi ses på Thairestaurangen Orkidé vid Hovet där vi träffar AIK Hockey.

Träffen drar igång klockan 12:00 och AIK kommer på besök 12:30. Anders Gozzi, Anders Olson och Peter Säll kommer från AIK och vi kommer även att få träffa någon/-ra spelare.

Vill du gå? Anmäl dig till medlem@smokinglirarna.se  

Kom ihåg att ta med dig ditt medlemskort. Spelar ingen roll att det står 2017 på kortet. Nya kommer att skickas ut under februari månad.

Kom även ihåg att förnya ditt medlemskap innan den 31 januari. Då får du ditt namn präglat på medlemskortet.

Nu fyller vi Hovet!

Tio matcher på raken med poäng och fyra trepoängare i rad gör att laget har en bra chans att nå toppen. Får vi tillbaka det skadade spelarna blir laget farliga, men de behöver stödet på läktaren. Den 26 januari är gratismatchen och du har väl bokat din biljett? Modo kommer på besök och denna gång ska vi ha revansch.

Vi ses där AIK spelar!