Imorgon är det dags för hockeylaget att åka till Uppsala för match mot Almtuna, men på fredag är det återigen dags för Gnagarnas Julafton. Då ska herrlaget ta sig an ett annat lag från Småland Tingsryd inför ett – får vi hoppas -välfyllt Hovet.

Gnagarnas Julafton.

Som alltid händer massvis med saker för alla åldrar, så håll utkik på AIK Hockey’s hemsida.

Passa på att fira in julen i svartgul stil med likasinnade! Biljetter köps enklast via denna länk.

Lojalitetsprogrammet

I fredags lanserade AIK ett lojalitetsprogram vid namn DE33 som blivit en stor succé på väldigt kort tid. Alla som registrerar sig till och med 21 december kan nyttja möjlighet att plocka ut två fribiljetter var till AIK-Tingsryd 22 december att nyttja själv eller för att ta med vänner och familj. Enbart över helgen har över 500 biljetter bokats via DE33

Du nyttjar fribiljetterna via länken ”Nyttja två fribiljetter till AIK-TAIF” när du är inloggad. Övriga erbjudanden till dig som är med i DE33 kommer att läggas ut på ”Mina sidor”.

1. Gå in på denna sida: http://biljetter.aikhockey.se/minasidor/​​​​​​​ 

 
2. Logga in med dina inloggningsuppgifter, om du inte kommer ihåg dessa tryck på ”Glömt lösenord” och fyll i din e-postadress så får du ett nytt lösenord.
 
Medlemsinformation
 Kom ihåg att alla medlemmar i Smokinglirarna nu har chansen att få sitt namn på medlemskortet. Betalar du medlemsavgiften innan den 31 januari så får du namnet på kortet. Medlemskapet kostar bara 100 kronor och med detta så får du bland annat bra pris på våra bortaresor. Kika in på Medlemssidan och förläng ditt medlemskap eller om du inte är medlem, så ordnar vi det här.
 
Betala med Swish:  123 048 67 04  eller  PG:  20566-6
 
Är du medlem, men inte fått något mejl av oss, mejla medlem@smokinglirarna.se, så vi får uppdatera vårt medlemsregister.
 
Vi ses på Hovet den 22 december!