I direkt samarbete med AIK Hockey får du som medlem i Smokinglirarna  en fribiljett till matchen mellan AIK och Västerås den 23 februari.

Som medlem i Smokinglirarna vill vi ge dig fler förmåner och nu kan vi erbjuda dig en fribiljett till kommande hemmamatch.  Har du säsongskort eller har du redan en biljett, bjud med en kollega, sambo, make/maka, vän, syster/bror, kusin, mamma/pappa, mormor/farmor, morfar/farfar,  ja egentligen vem som helst, men bjud med dig någon.

AIK har verkligen steppat upp och klättrat i tabellen. SJU RAKA VINSTER! Laget förtjänar vårt stöd på läktaren. Vi har chansen att förbättra vår position än mer i och med matchen emot Västerås innan det är dags för tuffa bortamatcher emot Tingsryd och Pantern.

Är du inte medlem så kan du alltid bli det.  Skriv in dina uppgifter här och betala 100 kronor via Swish 123 048 67 04 eller till PG:  20566-6. 

Hur gör du för att få din biljett?

Du behöver bara mejla medlem@smokinglirarna.se och uppge ditt medlemsnummer, senast den 22/2 klockan 20:00. Skriv gärna ”fribiljett” i ämnesraden.

Ps. Ska du gå på årsmötet den 2 mars och vill äta middag? Se erbjudandet från Restaurang Orkidé till vänster i menyn.
Anmäl dig till medlem@smokinglirarna.se. Ds.