Efter en säsong som minst sagt har varit en berg-och-dalbana så blev hockeylaget ikväll klara för slutspelsserien, Meca Hockey Race.

Det är tre omgångar kvar i serien, även om några lag har fyra matcher kvar. Dessa lag kan i alla fall inte rubba AIK:s plats i slutspelsserien, så vi räknar bort dessa helt enkelt.

AIK återfinns för närvarande på en sjätteplats med 78 inspelade poäng. Under strecket Vita Hästen som ikväll – tack Timrå – förlorade på straffar och därmed är utom räckhåll för vår slutspelsserie.

AIK har kvar att möta, Tingsryd (27/2), Pantern (1/3) och den 3/3 tar laget emot Oskarshamn i den sista hemmamatchen i grundserien. En match där man önskar att laget får stödet och hyllningen för att man klarade av att ta sig till Meca Race efter denna minst sagt märkliga säsong.

Jakten kan börja på att förbättra placeringen i tabellen och i detta nu är det två poäng upp till Timrå, som möter Västervik kommande omgång och sex poäng upp till Västervik. Tufft läge men femteplatsen ger både en extra poäng samt en extra hemmamatch, så nu kör vi!

Ps. Kom ihåg årsmötet den 2 mars klockan 18:00 på restaurang Orkidé. Anmäl er gärna till: medlem@smokinglirarna.se
Hemliga gäster från AIK och Quiz utlovas med fina priser Ds