Vi skulle gärna prata om Johannes Salmonssons två mål, om Nemeths brottningsmatch med Fimpen Eklund. Om hur ängsligt och krampaktigt Djurgårn’s spel har blivit.
Istället gick de flesta åskådarna hem från Globen med en bitter smak. En smak orsakad av att uniformerade HULIGANER gått bärsärk mot AIK:s och Djurgårdens betalande publik.

Smokinglirarna tar som bekant kraftigt avstånd från allt vad våld heter och innebär i samband med AIK:s matcher.
I och med denna match finns det dock på tok för många rena skräckberättelser från vanliga åskådare med allt från kvinnor som åkt på batongslag till supportrar gåendes med kryckor som blivit utslängda från arenan! Listan kan göras oändlig. Kommer dessa människor vilja gå på hockey igen efter att ha blivit behandlade som jag vet inte vad?

Det räcker nu P O L I S E N.

Smokinglirarna ser ingen som helst anledning att samarbeta med dessa element (polisen) längre när de bara ställer till med en massa jävelskap. När de i själva verket är där för att få arrangemanget att flyta smidigt.

Vi ber om att, tillsammans med övriga grupperingar, få återkomma med ytterligare uttalanden angående detta inom en mycket snar framtid.

//Smokinglirarna
styrelsen@smokinglirarna.se