Mycket upprörda känslor efter derbyt hos många (alla?) AIK:are. Sällan/aldrig har man gått hem från en derbyseger med en så fadd smak i munnen som i torsdags. Man kan vara förbannad på otroligt mycket, på polisen, på det s.k ”klargörandet” etc etc. DOCK så har inte AIK:s hockeylag gjort något ont. David Engblom och Roger Andersson har inte heller gjort något ont utan dessa förtjänar vår närvaro och vårat högljudda stöd på tisdag mot Växjö Lakers (larvigt namn).

Serien och den stenhårda jakten på slutspel rullar också vidare!

På tisdag ska vi återigen få komma hem till Johanneshovs Isstadion efter den, för många människor, miserabla utflykten till Globen. Det är inte vilken match som helst utan denna match ska vi hylla David Engblom och Roger Andersson.

Dessa herrar behöver ingen närmre presentation, vad de gjort för AIK talar för sig självt. Det är helt enkelt män som dessa som bär upp, vårdar och förvaltar klubbens arv.

Ceremonin kommer inledas ca 18:50 så se till att drick din time beer lite snabbare och vara inne på läktaren lite tidigare än vanligt för detta vill (bör) du inte missa.

Representanter för AIK, supportrar och deras familjer kommer vara på isen för att tillsammans med publiken komma med en värdig hyllning.

Givetvis skall det spelas en match också. Växjö Lakers (larvigt namn) parkerar i skrivande stund utanför slutspelet på en niondeplats med en poäng mindre än AIK och de kommer inte gå om oss denna omgång iallafall!

Gör dig själv en tjänst, gör David och Roger den äran och kom till Isstadion på tisdag! Nu drar serien ihop sig!

Har du inte biljett?

Klicka på denna länk till Ticnet!

Stöd AIK!