Mitt i all uppladdning och packning för Napoli borta så får vi inte glömma bort att våra hockeykrigare ställs för ett riktigt kraftprov imorgon på Johanneshovs Isstadion då de regerande Svenska Mästarna Brynäs IF kommer på besök!

Brynäs, som till denna säsong tappat en del namnkunniga spelare såsom Jakob Silfverberg, Johan Larsson, Mattias Ekholm och Niklas Svedberg  men som fyllt på med  bland annat Johan Harju, Sebastian Enterfeldt och tidigare dopingavstängde målvakten Robin Rahm, kommer till Isstadion med en straffseger mot Växjö i premiären och en sudden death-förlust mot HV71 i lördags.

AIK har inlett serien med två raka förluster i sudden death. Båda dessa avgörande mål har tillkommit i power play. Dock var det skillnad på laget i senaste hemmamatchen mot Färjestad kontra hur de uppträdde i premiären borta mot Timrå. Nu hoppas vi på och går för säsongens första trepoängare!

Så är du inte på väg till, eller redan på plats i Neapel så är det till Johanneshovs Isstadion du ska bege dig för att stötta fram hockeykrigarna!

Undvik den s.k ”hockeyklassikern” också och köp biljett i förväg på följande länk:

http://www.ticnet.se/event/aik-ishockey-brynas-biljetter/207013

*En ”hockeyklassiker” är att komma till biljettluckan ungefär 15 min före matchens början, bli förvånad över att det är kö (!), missa början av matchen och sen ha mage att skylla på AIK (!!)