Vi kommer att lägga om våra rutiner i Smokinglirarna gällande medlemskap från och med i år, allt för att uppfylla lagen om GDPR.

Från och med i år kommer vi inte att skicka ut medlemskort till tidigare medlemmar om man inte har betalt *medlemsavgiften. Vi kommer att skicka ut all information via mejl till er istället. Ni kommer att få bättre information om resor, smokingshop och annat smått och gott.

Vi har även bestämt oss för att byta ut vår hemsida www.smokinglirarna.se vilket ni kommer att se framöver. Om ni inte kommer in på hemsidan så vet ni att den är under uppbyggnad. Detta kommer att ske inom kort.

För att uppfylla kraven inom GDPR, skulle vi behöva hjälp från er med följande saker:

Ni som har en registrerad mejladress hos oss i Smokinglirarna och som var medlemmar 2018 meddelar oss på hemsidan – Medlemsinformation/Ändring av medlemsuppgifter – eller via mejl – medlem@smokinglirarna.se – att ni fortfarande vill vara medlemmar och ni att då även betalar in medlemsavgiften för 2019.

Ni betalar er medlemsavgift via Swish 123 048 67 04 eller PG 20566-6.
Kom ihåg att uppge namn och medlemsnummer.

OBS! Detta gäller INTE för medlemmar som betalt medlemsavgiften för 2019.

Vill ni avsluta medlemskap så skickar ni in ”Avsluta medlemskap” till medlemsmejlen:
Ta bort mig från er medlemslista. Det är viktigt att ni uppger namn, medlemsnummer.

*Alla som betalar sin medlemsavgift innan den 28 februari, kommer att få sitt namn präglat på medlemskortet.

När den nya hemsidan är klar kan ni enkelt se när nästa bortaresa är planerad. Ni hittar denna information på startsidan i den högra kolumnen, där flera planerade bortaresor finns. Ni kan även gå in via vår kalender i menyn ”Bortaresor” där ni ser planerade bortamatcher, månad för månad.

Vi kommer att starta upp en mindre shop där våra souvenirer kommer att finnas. Är det något speciellt ni önskar så hör gärna av er genom att fylla i blanketten ”kontakta oss” under rubriken Om oss på startmenyn.

 

Hälsningar

Smokinglirarna