Förra året drog vi i Smokinglirarna ihop ett gäng som åkte tillsammans till Schweiz och Genève för att kolla hockey! AIK mötte två schweiziska lag och vi som åkte gemensamt såg matchen mot Servette i Genève, vilket blev en helt galen match på flera sätt. Nu gör vi om det!

Vi ger även dig chansen som inte är medlem – än – att haka på. Inget tvång med medlemskap utan det blir kul om vi är ett gäng som åker. Vi har inte alltför många platser kvar, men du kan alltid skicka ett mejl för att få mer information.

 

Förra säsongen blev det ”bara” tre dagar men i år blir det fler matcher. Vi åker ner den 28 augusti och sen finns det två alternativ för hemresan.  Alternativen är den 1/9 eller den 3/9.

Just nu har ungefär hälften av oss som redan är klara valt 1/9 och hälften 3/9. Vill du åka något annat datum så är det självklart fritt för var och en att boka egen resa.

Boendet är inte klart än. Allt beror på hur många vi blir. Vi bor antingen i Yverdón eller Lausanne.

 

 

Vill du haka på? Hör av dig till styrelsen@smokinglirarna.se med namn och kontaktuppgifter senast 21 maj för att vi ska säkra upp bra pris på flyget.

 

 

AIK Hockey spelar tre matcher. Lausanne, Servette och Fribourg. Åker du fem dagar hinner du se två matcher med AIK och åker du sju så ser du alla tre matcher med oss på plats.