Imorgon möter AIK Rögle i vad som redan får klassas som en sexpoängsmatch.

Det är ingen hemlighet att både spelet och AIK-publiken lyst med sin frånvaro under säsongens inledning.
Men nu knyter vi näven och kör!
Rögle BK parkerar strax ovanför AIK i tabellen och det börjar redan nu utkristalliseras vilka lag det är som kommer få kriga i tabellens nedre region. Ingen kan lura oss att ett snegäng som Modo kommer hålla sig borta från den här kampen heller.

Nu knyter vi näven!

AIK har till matchen snabbt dragit fram dessa sköna erbjudanden:

* Vid demonstrationen vid Götgatan klockan 18:
För de som vill vidare till Hovet, och inte har säsongskort eller biljett, kommer AIK Hockey att finnas på plats med 100 biljetter. Säljs kontant för 100 kr styck.
Ordinarie pris 220 kr. Platserna är på kortsida intill klacken, A15. För att understryka AIK Hockeys gillande av demonstrationen kommer bland annat nye VD:n Peter Birath till Götgatan.

* För säsongskortsinnehavare:
Ta med två vänner till Hovet imorgon eller på lördag, när AIK möter Rögle respektive Växjö, eller varför inte gå på båda matcherna! Dina vänner betalar endast 99 kr per biljett och får bra platser på långsidan (serviceavgift 10 kr tillkommer). Ordinarie pris är 220-295 kr. Köp biljetterna i Globens biljettkassa mot uppvisande av ditt säsongskort. Begränsat antal platser, först till kvarn.

Övriga ”vanliga” biljetter köper du här:
http://www.ticnet.se/event/aik-ishockey-rogle-bk-biljetter/207061

Tänk efter före nu. Skaffa din biljett i god tid innan så slipper du stå och trängas med en massa Gnagare som går på demonstrationen och sen åker till Hovet för att SEN börja köa för att köpa biljett!

Nu knyter vi näven och fyller Hovet! Framåt stolta AIK!