I lördags hade vi i Smokinglirarna vårt årsmöte följt av en fantastisk medlemsfest. Protokoll från årsmötet kommer inom några dagar har den nya styrelsen utlovat. Den efterföljande festen bestod i traditionsenliga besök från AIK, denna gång i form av Daniel Rudslätt, Patric Blomdahl och Johan Segui. De två sistnämnda herrarna åkte, precis innan intervjutillfället, på en varsin rejäl attack-kram från en av besökarna på Dick Turpin. Dock var besökaren omaskerad…

Sedan kom det in gott käk och avslutades med att Trubaduren gjorde en bejublad spelning till allas glädje vilket ledde till en allsång som måste glatt grannarna till Dick Turpin oerhört! Ellerrrr?

Lördagen var även min sista dag i Smokinglirarnas styrelse. En styrelse jag varit del av sedan 2007 och som jag hade förtroendet att leda mellan 2008 och 2012. När jag fick frågan om jag ville vara med var jag lite tvekande, vad hade jag att bidra med liksom? Föga kunde jag då ana hur otroligt roligt det var! Jag har fått lära känna så otroligt många fantastiska män och kvinnor genom den här föreningen. Stundtals har det har varit mycket arbete och stundtals har det stormat (hey, vi är ju AIK, inte sant?) men jag har alltid känt en stolthet över att få ha haft och känt förtroendet från er medlemmar att ro den här skutan framåt.

Var sak har dock sin tid och jag känner idag att jag kliver av styrelsen vid en tidpunkt då föreningen mår bra. Väldigt bra. Vi har bra folk i Styrelsen idag som brinner oerhört för AIK och för att göra Smokinglirarna till en bra, öppen och välkomnande supporterförening. Medlemsantalet ökar och fortsätter trenden är jag övertygad om att Smokinglirarna under 2014 kommer sätta medlemsrekord.

Så från botten av mitt hjärta: Ett gigantiskt stort tack till alla medlemmar för förtroendet under dessa sju år, tack till alla styrelsekollegor under dessa år, tack till Mikael Skogkvist som fick in mig i styrelsen,  tack till övriga grupperingar och föreningar för bra samarbete och framför allt tack till AIK för att ni finns och berikar mitt och alla övriga AIK:ares liv!

Vi ses där Allmänna Idrottsklubben spelar!

// Thomas Lindqvist