Imorrn är det så dags!

En heldag i svartgult tecken! Derby och hockeypremiär samma dag!

”Någon” pilsner kanske slinker ner längs strupen innan det är dags att behöva stå ut med Djurgårn’s närvaro på Råsundastadion klockan 14!
Det absolut sista derbyt innan Råsunda går i graven och AIK flyttar till Death Star Arena några Ivan Turina-utsparkar bortåt!
AIK:s sektioner kommer vara fyllda till bredden!

Från AIK Fotboll har vi följande information till publiken:

För att i möjligaste mån slippa trängsel efter matchen uppmanar vi publiken på den Norra läktaren att lämna arenan enligt följande : lämna arenan i nordlig riktning mot pendeltågsstationerna Sundbyberg och Solna Station samt T-bana Näckrosen. För er som skall vidare till Hovet för att se AIK-Färjestad kommer det att finnas fem bussar bakom Norra läktaren för direkttransport till Hovet. Dessa bussar kommer att finnas uppställda på Stråkvägen vid Råsunda Vårdcentral.

Efter matchen ja!
Då vallfärdar vi till Johanneshovs Isstadion och  AIK:s hemmapremiär i Elitserien!
Ursäkta? Vad sa du? Du har ingen biljett?

Enkelt löst, gå in på följande länk så slipper du köa med massa trattskallar som genomför den s.k ”hockeyklassikern” och missa dyrbar tid i baren innan matchen!
http://www.ticnet.se/event/aik-ishockey-farjestad-biljetter/206777

Imorgon kör vi! Framåt Stolta AIK!

*En ”hockeyklassiker” är att komma till biljettluckan ungefär 15 min före matchens början, bli förvånad över att det är kö (!), missa början av matchen och sen ha mage att skylla på AIK (!!)