På torsdagen tog AIK två fenomenalt härliga poäng borta mot HV71!

I en  sjukt haltande tabell (hockeyligan verkar ha gått på kurs hos SvFF) parkerar vi för tillfället på en slutspelsplats och där ska vi stanna!
Efter jul har AIK tagit 11 poäng av 15 möjliga och vi har inte förlorat på Johanneshovs Isstadion på nästan sex veckor!

Vi är på gång gott folk! Tåget har kommit in på perrongen och det är bra många lag som trängs för att få komma med! Tillsammans ska vi se till att vi klarar det. Publiken har börjat hitta tillbaka till Hovet och det är känt faktum att det inte är alltför många lag som står pall mot ett fullsatt Isstadion!

Imorgon lördag är det dags för nedsläpp igen! Modo kommer till Isstadion och matchen börjar klockan 16!
Mötena har Modo har slutat med idel bortasegrar(!) och AIK leder med 2-1 i inbördes möten. Det är dags att plocka in tre nya friska poäng och skaffa en liten lucka till Modo som endast ligger en poäng bakom AIK i getingboet till tabell (dock med en match mer spelad).

Lördagsmatch betyder alltid gott om folk. Isen kommer ligga blank och klar. Kidszone kommer husera på hyllan för de små barnen. För det stora barnen kommer Time Beer vara öppet före matchen (och givetvis under, dock med ett ”justerat” pris).

Det finns helt enkelt ingen anledning att stanna hemma och kolla på helgmålsbönen eller något annat larvigt. Kom till Isstadion och kom i tid!

Är du inte riktigt skön och stolt innehavare av ett säsongskort, då gör du bäst i att fixa biljett på följande länk:

Biljetter till AIK- Modo lördagen den 14:e januari klockan 16:00

Stöd AIK! Hejhå hejhå, till slutspel ska vi gå!