Imorgon lördag är det återigen nedsläpp på anrika Johanneshovs Isstadion!
Luleå HF står för motståndet (?) och domaren släpper pucken 16:00
Denna matchen är lite speciell då det sedan vankas ett närmare två veckor långt uppehåll innan det är dags för att återigen planenligt tvåla dit hammarbys sambos med stora siffror.

Under dagen hade det till matchen sålts ca 4000 biljetter vilket borgar för en fin publiksiffra. Lördagar har denna hösten gått upp som klar favoritdag för publiken och denna match finns det någonting för ALLA!

För kidsen: Smokingliraren och Trollkarlen Dozzie kommer uppträda på AIK Kids Zone

För deras mammor och pappor och alla andra vuxna: Time Beer öppnar 1½ timme före matchen för att alla sköna gnagare ska hinna bli i fin form till nedsläpp.

Tabellen håller med och mer för varje omgång som går att dra ihop sig till ett riktigt ordentligt geting-bo och varje match är härmed att betrakta som av slutspelskaraktär!

Som ”vanligt” när norrlandslag spelar på Isstadion väntas ett hyfsat stort bortafölje då det inte verkar bo några där uppe utan alla är hitflyttade, bor i Sofo, håller på bajen i fotboll och jobbar ”med reklam”.

Så nu j*ar ser vi allihopa till att de får gå och dricka gravöl på Jägaren efter matchen!

Framåt stolta AIK!

P.S Biljetter hittar du här

AIK vs Luleå på Ticnet

Och om du nu önskar stå i spöregnet och frysa och huttra, och se din partner bli på sämre och sämre humör innan matchen, vilket många varje match verkar tycka är skoj:

KOM. I. TID!

D.S