Efter mycket om och men så fick vi till en STARTTID!? för mötet. Anledningen till oklarheterna stavas till att när lokalen skulle bokas så visste vi inte när hockeyn skulle spela, detta gjorde att dialogen med Dick Turpin inte blev helt hundra.

När vi väl kom vi igång med årsmötet kl. 19:00 så blev det bland annat en rockad i styrelsen där Thomas Lindqvist avgick som ordförande och ersattes av Fredrik Ekström.Linkan kommer dock sitta kvar i styrelsen. Årsmötet genomfördes med formidabel hjälp av f.d kassören Svante Holmström som tog rollen som mötesordförande. Protokoll fårn mötet kommer även komma upp här på hemsidan inom kort.

När alla måsten var överstökade tog intervjuer och festen över. Vi startade med Johan Segui från AIK Fotboll och Fredrik Söderberg som är anställd av nya arenan och där ansvarig för alla AIK´s evenemang. Ett uppskattad ”framträdande” där många frågor fick svar. Under våren kommer vi dessutom boka in ett besök på nya arenan för oss medlemmar.

Tyvärr så kunde inte Gunnar Persson från hockeyn närvara, dock accepteras detta frånfall då vi istället fick leverans på plan dagen efter när AIK blev klara för semifinal!
Däremot så kom Helgi Danielsson från fotbollen och en kort sammanfattning av den intervjun är att vi kan se fram emot säsongen med tillförsikt.

Lottförsäljningen gick trögt tills vi auktionerade ut dom sista lotterna på ringen… och priserna bestående av matchbiljett till premiären mot Mjällby, en halsduk samt ett inramat och signerat foto av Fasth fick delas ut.

AIK-quizzet var återigen en succé. Grattis till vinsten av 4 valfria bortamatcher till laget som vann.

Sist men inte minst vill vi tacka Leo Rubio som kom och ställde upp som kvällens entertainer, och vilken entertainer han är! Det blandades friskt mellan gamla svenska klassiker och givetvis en hel del AIK-låtar. Otroligt uppskattat och förhoppningsvis vill Leo komma tillbaks! Vi vill det åtminstone!

Tack, Leo!!

Styrelsen vill även tacka alla medlemmar (och icke medlemmar) som kom på festen och gjorde den till det den blev!

//Styrelsen Smokinglirarna