Så har vi återigen klivit in i November månad. En månad som vi kallar ”Movember”. AIK Hockey är med i den här kampanjen för tredje säsongen i rad. AIK var första klubben i Sverige att officiellt gå med i det här (Givetvis med reservation för att Bajen var först här också, de brukar ju vara först med det mesta)

Kampanjen, i extrem korthet, är till för att öka medvetenheten om mäns hälsa i allmänhet och att motverka testikel- och prostatacancer i synnerhet. Fullständig information om Movember foundation hittar du på den deras hemsida.
http://se.movember.com/about 

 

AIK Hockey har till den här säsongen ökat satsningen och kommer i år att spela med ett specialframtaget gult(!) tredjeställ som är inspirerat av 40-talets klassiska hockeytröjor.

Tröjorna är på auktion under november och alla pengar går till forskningen kring prostata- och testikelcancer och tröjauktionen hittar du på den här länken

Andra  bra sätt att stötta AIK:s kamp under Movember:

* Köp Movemberpaketet till AIK:s tre matcher (Karlskrona, Björklöven och Västerås) under november månad. 30 kronor går direkt till Movember.

KÖP DITT MOVEMBERPAKET PÅ DEN HÄR LÄNKEN
* Skänk pengar till kampanjen och din favoritspelare via AIK:s och samarbetspartner Jersey53:s insamlingssida. Där lägger spelarna upp sin egen mustaschprofil. Du kan även välja att själv skapa din egen mustaschprofil.

SKÄNK PENGAR ELLER ANSLUT DIG TILL AIK:S TEAM PÅ DEN HÄR LÄNKEN