Nästa match vi kör resa till är på trettondagsafton, torsdagen den 5 januari. AIK möter då Linköping borta och eftersom fredagen är helgdag och de flesta är lediga finns ingen ursäkt att inte åka!

Trettondagsafton är dag före röd dag innebär halvdag för alla knegare, därför rullar vi från Stockholm redan klockan 14.00 så vi hinner värma upp ordentligt på pub i Linköping.

Avgångstid: 14.00 från Klarabergsviadukten. Uppvärmning på pub i Linköping innan matchen.
Pris: 200 kr för medlemmar och 40 kronor extra för övriga. Betalning sker på bussen och du som vill bli medlem kan självklart lösa det i samma veva.
Biljetter: Vi har lagt undan biljetter till bortasektionen för alla som åker med oss. Dessa kostar 100 kronor och betalas ombord på bussen. Vi rekommenderar däremot alla att köpa sittplats eftersom den undermåliga ståplatsen i ladan förra året utgjorde en stor säkerhetsrisk. Om du köper sittplats, meddela gärna oss detta vid bokning.

Resan bokar du som vanligt på resesidan.

Om du är ovän med chefen och inte kan komma ifrån till klockan 14 ordnar Black Army en resa med avångstid 15.45. Samma pris och våra medlemmar är välkomna där. Läs mer på deras hemsida.

Välkommen ombord!

Resegruppen