Ny vecka kära systrar och bröder! Många håller på och förbereder sig som bäst inför resan till Eindhoven och Europa League-mötet med PSV.

Mitt i allt detta spelar AIK:s hockeykrigare på tisdag hemmamatch på klassiska Johanneshovs Isstadion mot serieledande HV 71.

Nedsläpp klockan 19:00, Kom i tid!

 

 

AIK, som inledde säsongen lite ”begränsat” har nu på de tre senaste omgångarna tagit åtta av nio möjliga poäng och får nu anses ha kommit igång på riktigt!

På söndagen togs en mycket tung skalp när AIK, trots ett monumentalt motarbete från domarteamet, lyckades bärga hem två poäng från den erkänt svåra bortamatchen i Karlstad mot Färjestad.

Det som framförallt är glädjande att numer se hos årets upplaga av AIK:s hockeykrigare är att man nu verkligen gör skäl för namnet. Man krigar!

Igår gestaltades det bäst av Tobias Viklunds upprepade skottäckning i spel tre mot fem och Blomdahls ”omhändertagande” av Christian Berglund.

Daniel Larsson har kommit igång duktig nu också efter en trevande start i den svartgula tröjan!

Det finns alltså gott om anledningar, utöver att Daniel Rudslätt ska stå och se snygg ut inför en massa halvpackade damer uppe på VIP-läktaren innan matchen, att komma till Hovet imorgon!

Har du ingen biljett?
http://www.ticnet.se/event/aik-ishockey-hv71-biljetter/207023

Framåt Stolta AIK