AIK har taktpinnen inför den fjärde kvartsfinalen mot Luleå!

Medans Luleå HF mest håller på och tycker synd om sig själva (hej Abbott) och deras avstängning fokuserar AIK på vad som är viktigt, nämligen hockey och hårt j*a jobb. DET är vad som kommer ta oss vidare till nästa steg.AIK flög hem direkt efter den bragdartade segern uppe i Norrland och har under dagen tränat på Hovet. Spelarna låter hälsa att de INTE på långa vägar är nöjda ännu. Således råder det ingen risk att vi kommer få se ett AIK som tror att det här är klart. För det är det absolut inte. Vi måste besegra Luleå två gånger till innan vi kan rikta in oss på vidare spel denna säsong. Dock har vi iochmed segern i Norrland kommit en bra bit på vägen.

AIK matchar samma lag som senast och spelarna är taggade till tänderna. Vi kommer alltså förhoppningsvis få se ett AIK som tacklas lika mycket som i måndags och igår uppe i Luleå. För så mycket har vi nog inte tacklats under hela säsongen totalt som vi gjorde i måndagens andra period och framåt. T.o.m bröderna Ahlström proppade luleåspelare till höger och vänster! Underbart att skåda är det!

Johanneshovs Isstadion är utsålt sedan länge, biljetterna gick åt blixtsnabbt efter vinsten i måndags så det är ett kokande Hovet som kommer ta emot AIK:s sköna hockeykrigare och se till att Luleå får ett rent helvete.

Det är mycket dumt att välja Gnaget (fråga HV71), det bevisar vi återigen imorgon fredag kära vänner!

Framåt stolta AIK !