Medans bönder och annat löst pack inte har någon respekt för tvåtusenåriga traditioner utan ska hålla på och spela matcher på annandag jul samlar vi AIK:are krafterna inför onsdagens möte med Frölunda ”Indians”, en klubb som lyckats med bedriften att fucka upp sin ekonomi än värre än vad AIK gjort vid tillfällen.  Det är även en klubb som lider total brist på respekt för sin egen klubbs historia och klubbmärke då de åker omkring med en larvig indian som symbol.
På onsdag tar VI således emot dem på Johanneshovs Isstadion!

Black Army (och alla andra gnagare) firar av den sista matchen  under BA:s 30:e år, kör sin medlemsmatch (något man inte vill missa) och med två dagar kvar är klackrekordet från Linköpings-matchen på väg att slås!

Vissa oroande(?) uppgifter gör även gällande att Black Armys ordförande Danne Wilhelmsson ämnar sjunga nationalsången innan matchen, bara en sådan sak är ju värt åtminstone halva entrépengen!

Om du inte är en så pass skön kille/tjej och är stolt innehavare av ett säsongskort skaffar du biljett till matchen på följande länk

Biljetter AIK – Frölunda Indians

Och som vanligt gäller:

KOM I TID!