På torsdag kl. 19.00 tar AIK emot Lech Poznan på Råsunda i andra kvalomgången av Europa League. Minst 5 000 polacker väntas till Södra läktaren. Med andra ord blir de minst lika många som djurgården var på derbyt i våras. Därför är det nödvändigt att Råsunda blir välfyllt med AIK:are!
Polen har låtit sig invaderas många gånger de senaste seklena, men har aldrig själva lyckats invadera någon annan. Låt oss se till att det fortsätter vara så!
Ta med ALLA AIK:are du känner! Nu visar vi Poznan vilka som är norra Europas nr. 1.
AIK erbjuder alla årskortinnehavare att köpa biljett till halva priset. Samtliga årskortinnehavare har förtur att köpa er vanliga plats fram till och med tisdag den 31 juli.
Familjer kommer att sitta på södra övre denna match eftersom vi väntar ett stort antal bortasupportrar från Polen och reserverar södra nedre till dem. Ingång till södra övre kommer att ske från hörnet södra-östra.
Biljetter köper årskortinnehavare genom att ringa Ticnet på 077-170 70 70 eller hos Ticnetombud samt i AIK shopen och uppge ditt kundnummer (står på baksidan av ditt årskort).
Övriga biljetter säljs via http://bit.ly/aikfotboll2012