Ska man försöka göra Nationalarenans bar ”Carlsberg Bar” mer attraktiv måste givetvis namnet klinga bra, därför kallas nu baren ”Club Clecio” när AIK spelar! Ett självklart val av namn då Clecio är ett av de mer positiva inslagen i AIKs trupper sedan Gurra Sjöbergs dagar…

 Under säsongen kommer baren att gästas av diverse profiler/funktioner med koppling till AIK. Klart är att AIK-Trubaduren kommer till premiären och bjuder på ett skönt, röjigt gig! Andra gäster som är planerade under vårsäsongen är bl.a. Radio Råsunda samt Masih Khedri, mannen bakom Supporterseminariet och AIK-Alliansens representant i SFSU.  Ett besök av våra SLOer där de får berätta lite om deras roll och vad de gör står också på agendan.

 Ja, bärsen kan tyckas vara dyr. Glöm dock inte att centiliterpriset är detsamma som på Hovet, och att AIK har del i omsättningen.

Materbjudanden kommer att finnas för er som vill äta.

Fram tills ”uteserveringen” öppnas är antalet besökare begränsat till 700 pers., så kom i tid vid stormatcher.

Baren kommer initialt att öppna två timmar före avspark.

Vi vill också uppmana representanter från AIK Fotbolls ledning och styrelse( r ) att besöka baren, för att om inte annat bara ”mingla” lite och på så sätt fånga upp supportrars frågor och funderingar.

 

 

Nu kör vi,

 

2014 vårt år!