Nu på måndag (27 feb kl. 18) hålls ett öppet möte i BA-lokalen för alla AIK:are som är intresserade av kampanjarbetet inför premiären och under hela säsongen 2012. De överordnade målen är att sälja fler årskort än någonsin, höja AIK:s publiksnitt, slå det allsvenska premiärpublikrekordet och att Råsunda hyllas som ingen arena tidigare hyllats internationellt (det vill säga vi ska överträffa Wembley m fl).

På mötet kommer planerna att presenteras och det bjuds in till frågor och diskussion. Målsättningen är att alla AIK:are som är lite extra engagerade ska få möjlighet att involveras i kampanjarbetet innan lansering och att samla hela AIK-sfären inför det mest ambitiösa kampanjprojektet någonsin.

Vi jämför oss inte med djurgården (hoppa Tauer!), bajen eller göteborg. AIK-supportrarnas sätt att jobba med kampanjer har få motstycken internationellt. 30k, hifdif, Hemma på Råsunda, för att bara nämna några exempel… Nu ska vi ta vidare det arvet till sin absoluta spets.

För att lyckas göra en mycket större kampanj än tidigare behöver vi vara många fler som jobbar mycket hårdare. Vi räknar med stor uppslutning på måndag! Sista året på Råsunda kommer aldrig igen. Nu gäller det.

STÖD AIK 2012! SISTA ÅRET PÅ RÅSUNDA SPRÄNGER VI ALLA VALLAR.

Väl mött!
Hälsar AIK-alliansen

Måndag 27 februari kl. 18.00.
Black Armys lokal
Kruthusbacken 42, Solna