Klockan 19:37 idag lanserar AIK-Alliansen sin största kampanj någonsin. Namnet 3712 anspelar på AIK:s första år på Råsunda – 1937 – och avslutsåret 2012. 100 000 flygblad och två kilometer vägbanderoller ska delas ut, i kombination med ett massivt PR-arbete och ett antal överraskningar under de kommande månaden och senare under året. Målet är att hylla Råsunda genom den största publikkampanjen någonsin och samtidigt säkerställa att Råsundas sista år ger internationellt eko!

Kampanjen kommer sträcka sig över hela året och hela tiden utvecklas. Fram till premiären år målet att sälja all-time high: 14 000 årskort och samtidigt slå det rekord i premiärpublik mot Mjällby den 1 april, vilket kräver fler än 30 095 åskådare. På www.3712.se kommer kampanjen ha sin samlingsplats.

Där kan alla följa kampanjutvecklingen och själva aktivera sig genom att ladda ned affischer, dyka upp på kampanjaktiviteter, komma med idéer och sprida budskapen online.Vi tar farväl av den fantastiska plats vi upplevt otroligt mycket obeskrivlig underhållning genom de 74 åren som Råsunda har stått i hjärtat av Solna.

I år är vi inne på det 75:e och sista året innan Råsunda rivs ner till sista betongblock för att sedan byggas upp till bostadsområde. Att Råsunda ska rivas är ett faktum och inget vi kan ändra på, därför ska vi göra det sista och avslutande året till något makalöst. Allas hjälp behövs! Redan har 250 personer anmält sig frivilliga och vi är imponerande över att så många har hört av sig så tidigt. Några av målen med kampanjen är att sälja över 14 000 årskort och ha en publiksiffra på över 30 000 på premiären mot Mjällby, där vi även kommer ha den största uppsamlingen för bussmotagningen av våra spelare någonsin.

Sista året på Råsunda kommer aldrig tillbaka! Nu eller aldrig. Engagera dig för AIK – stöd kampanjen. Gå in på www.3712.se och sprid sidan på Facebook, Twitter, vid köksbordet och överallt annars.
Svartgula hälsningar,
AIK-Alliansen