Kom igen Gnaget

Kom igen Gnaget!

En supporterreaktion

 

Säsongen för herrlaget har inte startat som vi trott eller hoppats. Trenden har ännu inte vänt och den skrala poängskörden skapar oro, besvikelse och frustration även om vissa förbättringar kan skymtas. Samtidigt finns en brinnande vilja hos oss AIK:are att stötta laget när det går tungt.

Efter förlusten i senaste hemmamatchen föddes en gnista ur frustrationen. Ganska snabbt samlades över 100 000 kr in efter ett spontant initiativ och nu vill vi göra det än mer kraftfullt, organiserat och involvera så många AIK:are som möjligt.

Målet är att samla in 1 000 000 kr. Varenda krona som kommer in till kampanjen kommer att gå direkt till AIK Fotboll och pengarna kommer att användas för finansieringen av de förstärkningar som gjorts och görs i spelartruppen. Kan vi inte stötta på plats från läktaren så kan vi åtminstone försöka stötta på distans ekonomiskt och ganska omgående skapa bättre förutsättningar för klubben att ta sig ur den här situationen.

Swisha ditt bidrag till 123 535 17 47 och märk överföringen med ”Kom igen Gnaget!”. Var och en efter förmåga.

Insamlingen kommer att pågå fram till 31 augusti (även om transferfönstret stänger den 25 augusti) så att alla ska få möjlighet att bidra och vara del av denna kraft som ska ta oss framåt. Det viktiga är inte när ditt bidrag kommer eller eller när nya spelare presenteras, utan att ditt bidrag kommer in. På så sätt är även vi supportrar en del av finansieringslösningen. För varje krona som kommer in via den här kampanjen har AIK Fotboll möjlighet att spara undan samma belopp inför kommande säsong. Med tanke på all ovisshet som finns i och med coronapandemin och matcher utan publik så finns det stora ekonomiska risker i framtiden för AIK Fotboll och med vårt stöd kan de riskerna mildras något. Nu vänder vi det här tillsammans!

Kom igen Gnaget!

Allmänna Supporterklubben

Black Army

Den Svarta Massan

Smokinglirarna

Sol Invictus

Ultras Nord